۲۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۱۰

فرهادی تاکید کرد:

فعالیت ۱۱۵خانه قرآنی روستایی در همدان/مجمع خیرین قرآنی تشکیل شود

فعالیت ۱۱۵خانه قرآنی روستایی در همدان/مجمع خیرین قرآنی تشکیل شود

همدان-مسئول اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: ۱۱۵ خانه قرآنی روستایی در استان همدان فعال است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا فرهادی ظهر دوشنبه در گردهمایی دهیاران، شوراها و مسئولان خانه های قرآنی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر فعالیت های مختلف قرآنی در روستا ها انجام می شود، اظهار داشت: باید از ظرفیت ادارات برای توسعه بیشتر فعالیت های قرآنی در روستاها بهره گرفت.

وی با اشاره به اینکه ۳۲ روستای بالای هزار نفر جمعیت در شهر همدان وجود دارد، افزود: تنها ۱۴ خانه قرآن در این روستاها فعال است که با توجه به تعداد روستاها عدد ناچیزی است.

مسئول اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان همدان در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه ۲۱۸ روستای بالای هزار نفر جمعیت در استان همدان وجود دارد، ابراز داشت: ۱۱۵ خانه قرآنی روستایی در استان همدان فعال است.

فرهادی با بیان اینکه سه هزار و ۱۶۶ خانه قرآنی روستایی در کشور فعال است، بیان کرد: تعداد خانه های قرآنی شهری در کشور هزار و ۸۸۴ خانه است که سهم همدان از این مقدار ۱۲ خانه شهری است.

وی تعداد موسسات قرآنی استان همدان را ۴۹ موسسه اعلام کرد و گفت: اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان موفق به برگزاری دوره تربیت آموزشیار قرآنی در استان شده است.

مسئول اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان همدان هدف از برگزاری دوره های تربیت آموزشیاری روستاها را استقلال روستا در مدرس قرآنی عنوان کرد و ادامه داد: دهیاران افراد قرآنی را به اداره امور قرآنی استان معرفی کنند تا دوره های آموزشیاری برای آنها برگزار شود.

فرهادی در ادامه سخنانش بر تشکیل مجمع خیرین قرآن و عترت در استان همدان تاکید داشت و افزود: با تشکیل این مجمع می توان فعالیت های قرآنی را در استان افزایش داد.

وی بیان داشت: رونق جلسات خانگی قرآنی، استفاده از فضای مدارس و حسینیه ها و مکان های بلا استفاده برای فعالیت های قرآنی از جمله راهکارها برای گسترش فرهنگ قرآنی است.

مسئول اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه تشکیل شورای فعالیت های قرآنی در روستاها ضروری است، ابراز داشت: برگزاری محافل انس با قرآن، مسابقات قرآنی، جلسات قرآنی در ماه رمضان و برپایی مسابقات کشوری نورالهدی در راستای انجام بیشتر فعالیت های قرآنی است.

فرهادی اظهار کرد: اداره تبلیغات اسلامی در راستای گسترش فرهنگ قرآنی، محصولات قرآنی مورد نیاز جلسات قرآنی و یا خانه های قرآنی را در اختیار آنها قرار می دهد.

 

کد خبر 2779536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha